Epic Battle Fantasy 3 lek

Spelbeskrivning

Rösta: Tyckte du om detta spelet?   5713 81.43% with 70 votes

Hjälp Heros Matt, Natalie, och Lance återta sina befogenheter för att bekämpa den gamla demonen gud som stal den från dem, i den tredje upplagan av Epic Battle Fantasy-serien. Under denna strävan kommer du att slåss över 70 typer av monster, samla över 80 typer av utrustning och använder över 80 färdigheter och trollformler. Prata med NPCs att få tips och uppdrag quest som du kommer att belönas för. Uppfyll uppdrag genom att samla in föremål till NPCs med slåss monster och kontroll skattkistor.
Med varje uppdrag uppfylls kommer du vinster belöningar från NPC som kommer att bidra till utvecklingen av tecknen. Under striderna uppmärksamma varje tecken 's HP (träffpoäng) och MP (magiska poäng). Om du kör vårt HP poäng du dör och måste återupplivas med kaffe eller Återupplivar, och du behöver MP preformen magi. Du kommer också att få EXP (erfarenhetspoäng) och AP (förmåga poäng) genom att vinna strider. EXP bidrar tecken vinst nivåer och AP hjälper dem att lära sig nya färdigheter och uppgradera gamla. Du kan också uppgradera utrustningen, som kommer att multiplicera spelare bas statistiken lägga elementärt att anfalla, ökar kraften i vissa färdigheter och andra bonusar.
Att attackera ett monster välja en färdighet från striden menyn och ett mål att attackera. Varje figur har olika vapen och färdigheter, men dela objekt, så upp strategier beroende på vilka fiender du står inför. Olika färdigheter, objekt och trollformler är mer effektiva med olika monster beroende på deras elementära egenskaper. Du kan också välja färdigheter eller besvärjelser som kommer att öka en vald tecken HP-eller MP, eller välj en färdighet eller stavar för att skydda en av karaktärerna från monster attacker. Monstren kommer hämnas mellan varje omgång av angrepp eller försvar av alla tre tecken.
Här fantasy spel har en underhållande story, bra grafik och en oändlig mängd färdigheter, trollformler, föremål, monster och andra aspekter som håller spelet utmanande och intressant.


Spelkontroller:
Piltangenterna för att flytta runt på kartan.
Mellanslagstangenten för att prata med NPC 's.

Role PlayingActionPurchase Equipment UpgradesWizardTurn BasedMagicMonstersFantasyAction Rpg (hack And Slash)EpicBattle