Epic Battle Fantasy 3 játék

A játék leírása

szavazás: Vajon tetszik ez a játék?   5713 81.43% with 70 votes

Súgó heros Matt, Natalie és Lance visszanyeri hatáskörüket a harcot az ősi démon isten, hogy ellopta tőlük, a harmadik kiadás az Epic Battle Fantasy sorozat. Ebben a küldetés akkor harc több mint 70 fajta szörnyek, gyűjtő több mint 80 fajta berendezés, és több mint 80 készségek és varázslatok. Beszélj NPC nyerhet tippeket és küldetést feladatokat, hogy meg kell jutalmazni a. Küldetéseket teljesíthetnek összegyűjtésével elemek NPC által küzd szörnyek és ellenőrzése kincses ládák.
Minden küldetést teljesítették akkor nyereséget jutalmak az NPC-k, amelyek hozzájárulnak a karakterek. A csaták figyeljen minden egyes karakter 's HP (találatok) és az MP (magic pont). Ha fut a HP pontot meghal, és lesz, hogy újra kell indítani a kávé vagy újraéled, és meg kell, MP előforma varázslat. Ön is szert EXP (tapasztalati pont) és az AP (képesség pont) a győztes csaták. EXP segít karakterekből nyereség szintjét, és az AP segít nekik új készségeket kell elsajátítaniuk, és frissítse a régiek. Azt is frissíteni berendezés, amely megsokszorozódik a játékosok-statisztikát, add elemi támadni, növeli a hatalom bizonyos készségek, és egyéb bónuszokat.
Támadni egy szörny válasszon a készség a csata menü és a cél támadni. Minden karakter különböző fegyvereket és ügyességüket, de a részvény tételeket, így strategize függően ellenség látod. Különböző készségek, elemek és kifejti, sokkal hatékonyabb, különböző szörnyek függően elemi tulajdonságai. Azt is megadhatjuk, készségek és varázslatok, amelyek növelik a kiválasztott karakterek HP vagy MP, vagy válasszon egy készség vagy varázslat, hogy megvédje az egyik karakter a szörny ellen. A szörnyek megtorlásra között minden fordulóban a támadás vagy védelem mind a három karakter.
A fantázia játék egy szórakoztató történet, remek grafika, és végtelen mennyiségű képességek, varázslatok, tárgyak, szörnyek, és egyéb szempontok tartja, hogy a játék, kihívást jelentő és érdekes.


játék vezérlők:
Nyilakkal mozogni a térképen.
Szóköz, hogy beszéljen NPC 's.

Role PlayingActionPurchase Equipment UpgradesWizardTurn BasedMagicMonstersFantasyAction Rpg (hack And Slash)EpicBattle