Epic Battle Fantasy 3 игра

описание на играта

гласувам: Хареса ли ти тази игра?   5713 81.43% with 70 votes

Помощ герои Мат, Натали, и Lance възвърне техните правомощия за борба с древния бог демон, който го е откраднал от тях, в третото издание на Epic Battle Fantasy серия. По време на това пътуване ще се биете с повече от 70 вида чудовища, да събира над 80 видове оборудване, и да използват повече от 80 умения и магии. Говорете с NPC-та да получат съвети и Фърб задачи, които ще бъдат възнаградени за. Изпълним куестове от събиране на точки за Националната контактна точка от бой чудовища и проверка съкровище сандъка.
Имоти с всяко търсене изпълнено щете печалби награди от NPC-та, които ще допринесат за развитието на героите. По време на битките, обръщат внимание на всеки един от героите "и HP (жизнени точки) и MP (магически точки). Ако пуснете ни на точки HP ще умреш и ще трябва да се възроди с кафе или съживява, и вие трябва да депутат заготовката магия. Вие също така ще получат EXP (опит точки) и AP (способността точки), като спечели битки. EXP помага герои печалба нива, и AP им помага да научат нови умения и да обновите старите. Можете също така да надграждане оборудване, което ще се размножават на играчите база статистика, добави елементарен за атака, повишава мощността на определени умения, както и други бонуси.

Да атакува чудовище изберете умение от битката меню и целева да атакува. Всеки герой има различни оръжия и умения, но споделят елементи, така стратегии в зависимост от врагове сте изправени. Различни умения, предмети и магии са по-ефективни с различни чудовища в зависимост от техните елементарни свойства. Можете също така да изберете умения или заклинания, които ще увеличат избран герои HP или депутат, или да изберете умение или заклинание за защита на един от героите от чудовище атаки. Чудовищата ще отвърне на удара между всеки кръг от атаки или защита, като и трите знака.

Тази фантазия игра е една забавна история линия, много графики и безкрайно количество умения, магии, предмети, чудовища, както и други аспекти която поддържа играта предизвикателна и интересна.


Управлението на игрите:
Стрелките, за да се движите из картата.
Бар пространство, за да говоря с NPC S ".

Role PlayingActionPurchase Equipment UpgradesWizardTurn BasedMagicMonstersFantasyAction Rpg (hack And Slash)EpicBattle