Epic Battle Fantasy 3 spel

Spel beschrijving

Stemmen: Vond je dit spel?   5713 81.43% with 70 votes

Help helden Matt, Natalie, en Lance weer hun krachten om de oude demon god dat het gewonnen van ze te bestrijden, in de derde editie van de Epic Battle Fantasy-serie. Tijdens deze zoektocht je zullen strijden meer dan 70 soorten monsters, het verzamelen meer dan 80 soorten apparatuur, en gebruik meer dan 80 vaardigheden en spreuken. Praat met NPCs om tips en quest opdrachten die u zult beloond worden voor krijgen. Vervul de opdrachten door het verzamelen van punten voor NPCs door versla monsters en controleren schatkisten.
Bij elke quest voldaan zul je winsten beloningen van de NPC's die zullen bijdragen tot de ontwikkeling van de personages. Gedurende de gevechten aandacht besteden aan elk teken 's HP (hit points) en MP (magic points). Als u ons van HP punten je sterft draaien en moet nieuw leven worden ingeblazen met koffie of herleeft, en je moet lader in op preforms magie. U zult ook EXP (experience points) en AP (capaciteit punten) te winnen door het winnen van veldslagen. EXP helpt tekens versterkingsniveaus en AP helpt hen nieuwe vaardigheden te leren en te upgraden oude. U kunt ook een upgrade van apparatuur, die de spelers basis statistieken zullen vermenigvuldigen, optellen elementaire aan te vallen, verhoogt de kracht van bepaalde vaardigheden, en andere bonussen.
Om een ​​monster aan te vallen selecteer een vaardigheid in het menu strijd en een doel aan te vallen. Elk personage heeft verschillende wapens en vaardigheden, maar delen punten, dus strategieën afhankelijk van de vijanden die u worden geconfronteerd. Verschillende vaardigheden, items en spreuken zijn effectiever met verschillende monsters, afhankelijk van hun elementaire eigenschappen. U kunt ook vaardigheden of spreuken die een geselecteerde tekens HP of MP, zal toenemen of selecteer een vaardigheid of spellen op een van de personages uit monster aanvallen te beschermen selecteren. De monsters zullen wraak nemen tussen elke ronde van de aanvallen of verdedigingen door alle drie de personages.
Deze fantasy spel heeft een leuke verhaallijn, geweldige graphics, en een eindeloze hoeveelheid vaardigheden, spreuken, items, monsters, en andere aspecten dat het spel uitdagend en interessant houdt.


Spel controles:
Pijltjestoetsen om te bewegen over de kaart.
Spatiebalk om NPC 's praten.

Role PlayingActionPurchase Equipment UpgradesWizardTurn BasedMagicMonstersFantasyAction Rpg (hack And Slash)EpicBattle