Epic Battle Fantasy 3 igra

igra opis

glasati: Jeste li se sviđa ova igra?   5713 81.43% with 70 votes

Pomoć heroji Matt, Natalie i Lance vratiti svoje ovlasti u borbi protiv drevnog demona bog da ga je ukrao od njih, u trećem izdanju Epic Battle Fantasy serije. Tijekom ovom zadatku da će borba više od 70 vrsta čudovišta, prikupljati više od 80 vrsta opreme, i koristiti više od 80 vještine i čarolije. Razgovarajte s NPC dobiti savjete i potraga zadatke koji će biti nagrađeni za. Ispuniti zadatke prikupljanjem predmeta za NPC strane boreći čudovišta i provjere blago škrinje.
Uz svaki zadatak ispunio hoćeš dobit nagrade iz NPC-a koji će doprinijeti razvoju likova. Tijekom bitke obratiti pozornost na svaki znak 's HP (Hit Points) i MP (magija boda). Ako ste pokrenuti naš HP bodova što umru i da će morati biti oživljen uz kavu ili oživljava, a vi trebate MP da Predsklop magije. Također će steći EXP (bodova iskustva) i AP (sposobnost bodova), osvojivši bitke. EXP pomaže znakova dobitak razine, a AP pomaže im da nauče nove vještine i nadogradnju stare. Također možete nadograditi opremu, koja će se umnožiti igrači baznih statistika, dodajte elementarna napasti, pojačava snagu određene vještine, i druge bonuse.
Za napad čudovište odabir vještina iz bitke izborniku i ciljanom napasti. Svaki lik ima različite oružja i vještine, ali dijele stavke, tako da strategize ovisno o neprijateljima ste suočeni. Različite sposobnosti, predmeta i čarolije su učinkovitiji s različitim čudovištima, ovisno o njihovim svojstvima elementarnih. Također možete odabrati vještine i čarolije koje će povećati odabrani znakova HP ili MP, ili odabrati vještinu ili čarolija za zaštitu jednog od likova iz čudovište napada. Čudovišta će uzvratiti između svakog kruga napada ili obranu sva tri znaka.
Ova fantazija igra ima zabavnu priču, velike grafike i beskrajne količine vještina, uroka, predmeti, čudovišta, i druge aspekte koji čuva igre izazovan i zanimljiv.


Game kontrole:
Tipke sa strelicama za pomicanje po karti.
Razmaknicu razgovarati s NPC 's.

Role PlayingActionPurchase Equipment UpgradesWizardTurn BasedMagicMonstersFantasyAction Rpg (hack And Slash)EpicBattle