Epic Battle Fantasy 3 peli

pelin kuvaus

äänestää: Pidit tästä pelistä?   5713 81.43% with 70 votes

Apua heros Matt, Natalie, ja Lance takaisin toimivaltaansa taistella muinaisen demonin jumala, joka varasti sen ne, kolmas painos Epic Battle Fantasy-sarjan. Tänä pyrkimys voit taistella yli 70 erilaista hirviöitä, kerätä yli 80 eri laitteiden ja käyttää yli 80 taitoja ja loitsuja. Puhu NPC saada vinkkejä ja pyrkimys määrityksiä palkitaan. Toteuta tehtäviä keräämällä kohteita NPC by taistelee hirviöitä ja tarkkailun aarre arkkua.
Jokaisen pyrkimys täyttää tulet voitot palkkioita NPC jotka edistävät kehitystä merkkiä. Taisteluiden aikana kiinnittää huomiota kunkin merkin 's HP (osuma pistettä) ja MP (magic pistettä). Jos ajaa meidän HP pistettä kuolet ja on elvytetty kahvia tai elvyttää, ja sinun täytyy MP esimuotoon taikaa. Saat myös EXP (kokemuspisteitä) ja AP (kyky pistettä) voittamalla taisteluja. EXP auttaa merkkiä vahvistustasot ja AP auttaa heitä oppimaan uusia taitoja ja päivittää vanhoja. Voit myös päivittää laitteita, jotka moninkertaistuvat pelaajat pohja tilastot, lisää alkuaine hyökätä, lisää voimaa tiettyjä taitoja ja muita bonuksia.
Hyökätä hirviö valitse taitoa taistelu valikosta ja tavoite hyökätä. Jokaisella hahmolla on erilaisia ​​aseita ja taitoja, mutta osake kohteita, niin strategioita riippuen vihollisia olet edessään. Erilaisia ​​taitoja, esineitä ja loitsuja ovat tehokkaampia eri hirviöitä riippuen alkuaine ominaisuuksia. Voit myös valita taitoja tai loitsuja, jotka lisäävät valittujen merkkien HP: n tai MP tai valitse taitoa tai loitsu suojella yksi hahmoista hirviö hyökkäyksiä. Hirviöt kostavat kunkin kierroksen hyökkäyksiä tai vastustuskykyä kaikki kolme merkkiä.
Tämä fantasia peli on viihdyttävä juoni, hyvä grafiikka, ja loputtomasti taitoja, loitsuja, esineitä, hirviöitä ja muita näkökohtia joka pitää peli haastava ja mielenkiintoinen.


Pelitoiminnot:
Nuolinäppäimillä liikkua kartalla.
Välilyöntiä puhua NPC 's.

Role PlayingActionPurchase Equipment UpgradesWizardTurn BasedMagicMonstersFantasyAction Rpg (hack And Slash)EpicBattle