Паркинг NYC Plane игра

описание на играта

гласувам: Хареса ли ти тази игра?   42 66.67% with 6 votes

Тази равнина е равнината, се приземи на разстояние. Като персонала в самолета, трябва да паркирате на самолета на мястото си.

Управлението на игрите:
клавишите Стрелони

За да да се премести на равнина,.

DrivingAircraftParkingPlane