Édes szerelem Slots játék

A játék leírása

szavazás: Vajon tetszik ez a játék?   90 100% with 9 votes

Édes szerelem slot játék 5 tárcsás videojáték, amely felhasználja a romantikus témája Valentin nap jellemző szimbólumok minden jár a szerelem: virágok, mackókat, ékszerek, szeretet jegyzetek, bemutatja, pezsgő, és a dobozok csokoládé. Playing Édes szerelem akkor részesülhetnek extra funkciók, mint például bónusz forog, bónusz kör a második képernyőn, szorzó és ügyességi megáll. A játék is használja szép színek és eredeti ünnepi zene és a hangok létrehozására romantikus hangulatot.

játék vezérlők:
A játék nagyon egyszerű játék. Csak kövesse ezeket a lépéseket, hogy közel a legmagasabb nyeremény:
1.. Válassza ki az érme megnevezését és számát érmét szeretne fogadni.
2.. Válassza ki a számát nyerővonalak. Oldal 3. Kattintson a "spin" gombra, hogy elindítsa a játékot.
4. Használja a "Bet Max" helyezni a maximális tét, és indítsa el a játékot. Oldal 5. Ellenőrizze a paytable, hogy a nyerő kombinációt.
Édes szerelem slot játék kiválóan alkalmas nagy-fogadók, mint a játékosok fogadást $ 200-ig minden centrifugálás és nyerd meg a legnagyobb nyeremény 5000 coins.Game Controls:
lejátszása Édes szerelem bővítőhely használható gyorsgombok a billentyűzeten. Ha módosítani kívánja a tét sajtó: ^ - vonalak vagy v - vonalak -, Page up - vonal max vagy Page Down - vonalak min, Otthon - érme max vagy End - érmék min. Manipulálni a játék használata: Enter, Space - centrifugálás / stop / restart, Esc, P - paytable, M - hely maximális tét

KidsCasinoGirlLoveGirlsSweetSlots