Sweet Love Slots peli

pelin kuvaus

äänestää: Pidit tästä pelistä?   90 100% with 9 votes

Sweet Love slot peli on 5 kiekon videopeli, joka käyttää romanttinen teema Ystävänpäivä mukana tunnukset kaikki liittyy rakkaus: kukat, nallet, jalokiviä, rakkaus toteaa, lahjoja, samppanjaa ja laatikot suklaata. Playing Sweet Love voit hyötyä lisäominaisuuksia, kuten bonuspyöräytyksiä, bonuskierros toisella näytöllä, kertoja ja taito pysäkki. Peli käyttää myös ihanat värit ja alkuperäinen juhlava musiikki ja äänet saavat romanttisen tunnelman.

Pelitoiminnot:
Peli on helppo pelata. Seuraa vain nämä toimenpiteet päästä lähelle korkein voitot:
1. Valitse kolikon ja kolikoiden määrä haluat panostaa.
2. Valitse voittolinjojen määrää. Halvat 3. Valitse "Spin"-painiketta aloittaa pelin.
4. Käytä "Bet Max" sijoittaa suurimman panoksen ja käynnistät pelin. Halvat 5. Tarkista voittotaulukosta nähdä voittavan yhdistelmän.
Sweet Love slot peli on loistava korkean vedonlyöjien koska pelaajat voivat panostaa jopa 200 dollaria jokaisesta spin ja voittaa suurimman palkinnon 5000 coins.Game Controls:
toistaminen Sweet Love lähtö käytä Hot Näppäimistön näppäimet. Jos haluat muuttaa veto koko lehdistölle: ^ - linjat tai v - linjat - Page up - linjat max tai Page down - linjat min, Home - kolikoita max tai End - kolikoita min. Manipuloida peli käyttää: Enter, Space - spin / stop / restart, Esc, P - Voittotaulukon; M - paikka maksimipanoksella

KidsCasinoGirlLoveGirlsSweetSlots