SuperChicken vs Penguins spel

Spel beschrijving

Stemmen: Vond je dit spel?   50 100% with 5 votes

Waarom SuperChicken steek de straat over? Om pinguïns te schieten, waarom anders? U 'll krijgen twee helden, met verschillende capaciteiten en met verschillende campagnes. Verkrijg de tien prijzen om uw schieten vaardigheden te bewijzen.

Spel controles:

* zijn er 3 control modes, allemaal hebben ze een korte beschrijving in het "Mission Selection " scherm. WASD of pijltoetsen om te bewegen, linker muisknop om te schieten, "Space 'om supermacht te activeren;
* verzamel energie bubbels die de vijanden laten vallen, kunt u ze gebruiken om je vaardigheden te verbeteren of schiet de supermacht; < br /> * de supermacht kan op elk moment worden gebruikt (er is geen cooldown, dat is), zolang je genoeg energie;
* in "Forever Endless " game mode proberen om zo veel als je in leven blijven kan;
* in "Super Dodgeball ", je kan niet schieten of gebruik de grootmachten, dus je moet ontwijken de binnenkomende ... kwade dingen :)
* als u denkt dat het spel 's te hard, geen behoefte om te zoeken naar een SuperChicken hack / prehack! Typ gewoon, terwijl in de missie, 'god' (onoverwinnelijk), 'bat' (kop zetten) of "kleine " (krimpen de kip).

ArcadeShootingAnimalPenguinChickenSuperchickenPenguins