Dutamasa Battle joc

Descrierea jocului

Vot: Ti-a placut acest joc?   40 100% with 4 votes

Călători înapoi în timp, să se confrunte cu brutele epocii de piatră şi bătăuşi erei spaţiale, în 50 de niveluri de turn-based bătălii.

Jocuri de control:
Deplasaţi cursorul deasupra un caracter pentru a vedea atac, apărare, viaţa, şi nivele de putere. Atunci când alegeţi un caracter de luptă, să păstreze în minte faptul că fiecare personaj costa un anumit număr de puncte de Prada. Nivelul dvs. de turanggamasa trebuie să fie suficient de mare de asemenea. Mai puternic caracterul, mai mare necesar turanggamasa nivelul
Când o batalie, atac şi apărare, făcând clic pe vrăji.. În timpul luptelor, viaţa şi Prada de atât tu cât şi inamicul sunt afişate în partea de sus a ecranului
nivel turanggamasa dvs. va creste impreuna cu victorii lupta ta.. Caracterele care sunt pierzand in timpul luptelor va muri şi a devenit inutilizabil. Puteţi reînvia caractere moarte prin sacrificarea nivelului de turanggamasa.
Dacă doriţi să practice un personaj nou, fara a afecta aceasta, fac antrenament. Instruirea va creşte, de asemenea, nivelul de dvs. şi nu necesită puncte de Prada. Caracterele învins în formare, nu va muri.

StrategyCardsTurn BasedDutamasaBattle