Dutamasa Battle spel

Spel beschrijving

Stemmen: Vond je dit spel?   40 100% with 4 votes

Reis terug in de tijd om het gezicht af met Stone Age bruten en Space Age schurken in 50 niveaus van turn-based gevechten.

Spel controles:
Beweeg over een personage om zijn aanval, verdediging, het leven, en het vermogen te zien. Bij het kiezen van een karakter voor de strijd, in gedachten houden dat elk personage kost een bepaald aantal prada punten. Uw turanggamasa niveau moet ook hoog genoeg zijn. Hoe krachtiger het personage, hoe hoger het vereiste turanggamasa niveau.
Bij de bestrijding van een veldslag, aanval en verdediging door te klikken op spreuken. Gedurende de gevechten, worden het leven en de prada van zowel u als uw vijand weergegeven aan de bovenkant van het scherm.
Uw turanggamasa niveau zal toenemen samen met uw strijd overwinningen. Tekens die worden verslagen tijdens een gevecht zal sterven en onbruikbaar. U kunt dode personages herleven door het opofferen van uw turanggamasa niveau.
Als u wilt een nieuw personage te oefenen zonder nadelige gevolgen voor het, doe opleiding. Training zal ook het verhogen van uw niveau en vereist geen prada punten. Tekens versloeg in opleiding zal niet sterven.

StrategyCardsTurn BasedDutamasaBattle